Smink - steg för steg

Gud förlåt att detta inte kommit upp tidigare! Hade tänkt att redigera alla bilder, men efter första så dog programmet:P Så ni får inga redigerade bilder:P Här är iaf sminkningen ja gjorde på Jennie i fredags, typ "röd-brun smoky eye"


1. Börja som vanligt med en bas, concealer funkar utmärkt:) Ta sedan en skimrig vit färg och sätt i inre ögonvrån.

2. Ta en ljus kopparfärg och sätt på inre halvan av ögonlocket. Ta sedan en starkare rödbrun färg å sätt på yttre halvan. Blanda! Dessa färger ser oftast fula ut när man tar dom (min starka röda ser ut som tegelstensfärg) men de blir oftast fina när man sätter på dom:)


3. Ta en mellanbrun och sätt den i vecket, och även ner bredvid de röda längst ut i kanten. Blanda MKT väl! Om du inte blandar noga blir de ingen smoky-effekt.


4. Här tog ja en mörkbrun å satte den precis i vecket, och sedan en svart över den. Om du väljer at använda svart så är det extra viktigt att du blandar supernoga för svart brukar lämna "hårda" kanter.

5. Under ögonen tog ja vit skimrig färg längst in, sedan mellanbrun 2/3 och mörkbrun blandat med svart på den yttre tredjedelen.


Sen är det bara att slänga på mascara och städa upp eventuella skuggor som ramlat på dina kinder. Det gör du bäst med en torr bomullstuss som då inte tar bort din foundation utan bara skuggorna.
Om du vill kan du tillägga ljusrosa läppar (som alltid funkar med smokyeye!) och lätt rosiga kinder.

Ja gjorde även håret på Jennie, men de får ni förklarat nån annan gång!

Förlåt om detta var slarvigt skrivet, är trött å har ont i huvudet så de får bli min ursäkt.. mer om de får ni läsa i vanliga bloggen:P Puss!!



Äntligen:D

Hey! Grattis till er som har hittat till nya bloggen! För er som inte insett/visste det så är detta min smink/hårblogg. De kommer innehålla en massa tips, rekomendationer och självklart sminkningar som ja visar dig hur du gör! Min modell Jennie kommer visa kommande verk, å kanske får ni se mitt ansikte med nån gång^^,
Jag ska uppdatera så ofta jag hinner och kan!
Design kommer så fort ja har tid! Men första inlägget kommer redan imorgon om allt går som de ska;) Så kolla in det!
Jaa! De är väll de ja har att säga idag! Vi ses imorgon med en uppdatering;)
Puss

RSS 2.0