Den perfekta läppen!

Hey på er! Tänkte visa er lite tips å trix på hur man får en riktigt snygg läpp. Men ja måste också säga att jag själv sällan har något på dem eftersom.. ja.. vet inte varför men.. äh ja brukar bara inte ha de:P De e skönt utan.. men de e fint om man har naturliga ögon, eller bara vill ha nått litet extra i färg. Iaf.. slutbabblat..

1. Okej det du vill börja med är att använda en läpp penna, du kan antingen göra en linje bara runt läpparna eller fylla i hela läpparna. Jag föredrar att fylla i hela då färgen sitter på bättre. Om du vill göra dina läppar fylligare kan du försiktigt gå över läpplinjen på översta läppen. Du fyller altså i utanför din läpp, men var försiktig för detta kan förstöra mer än det gör nytta. En annan sak du kan göra för att få dem att se större ut är att använda en mörkare penna vid mungiporna, och blanda in ordentligt mot resten.

2. Läppstift är nästa sak, även fast detta är ett steg du kan skippa. Finns inte mycket att säga om läppstiftet, välj en härlig färg bara;)

3. Okej här kommer den chockande delen som de flesta inte vet om. För att få dendär "superstjärneläppen" använder man ofta ögonskugga! Ha! de trodde ni inte va?:) Jo man kan ta en ljusare ögonskugga och försiktigt placera den i mitten av undre och övre läppen, vilket gör att läpparna ser fylligare ut! Du kan använda vilken skugga du vill i stort sätt! Prova dig fram! På bilden använde jag till exempel en ljus guldig skugga till de rosa läpparna, visst blir det en lite cool effekt? Sedan kan du toppa med läppglans om du vill.

Snabba tips för snyggare vardag;) hoppas du tyckte om det. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0