Massa info som ni kanske har nytta av:P

Hejsan! Jag har tråkigt och tänkte bara skriva nått.. typ några tips om vad man kan göra för att se lite extra fin ut;) Eller nått^^,

Så en sak som jag  vet att många skippar är ansiktsrengöring. Finns en miljon där ute, bara att gå in på kicks h&m å alla domdär som säljer sånna saker, typ bodyshop, makeupstore har oxå tror ja:P Iaf, för er som inte vet så är ansiktsrengöring (sorry, men orka inte veta man hör på namnet? xD) en rengöring för ansiktet xD Logist.. Iaf xD Ja vet att många bara tar av sminket på kvällarna och sedan går å lägger sig, men det bästa för din hud är att använda en rengöring efter. Även fast du tagit bort ditt smink med sminkborttagning så finns det en massa små sminkrester kvar lite djupare i din hud. En rengöring tar bort detta. Och jag kan garantera att den gör ett bra jobb för huden är superren efter! Att ta bort sminket på kvällen är de absolut största "skönhetstips" som finns, för om du inte gör det så kommer ditt ansikte krylla av bakterier som sedan bildar finnar och massa äckliga saker på din hud. Så rengör ordentligt!

En annan sak är fukt som också är viktigt!! Och ja vänder mig tillochmed till killarna här! Precis som dina händer blir torra på vintern och behöver kräm, så behöver ditt ansikte fukt för att inte torka ut. Och ni tänker förmodligen "men de kan ju inte vara bra för dom som har oljig hud" men de är det faktiskt, för oljan kommer när huden har brist på fukt. Det finns återfuktande krämer där ute som är till för oljig hud! Så testa;) En annan sak som är bra är att använda ansiktsvatten innan man återfuktar, vilket gör att du inte behöver använda lika mkt kräm då ansiktet är lite blött, och det betyder även att du får mer fukt till huden eftersom återfuktningskrämer har en instängande effekt, så om din hud är lite fuktig så stängs den fukten in och du får extra mkt fukt;)
        - Använd någon slags återfuktande kräm MORGON och KVÄLL! Viktigt;)
Det är mycket lättare att sätta på sminket med om man har en kräm under:P

Nog sakt om de.. blir tydligen massa ansiktssaker här.. xD Men de får väll bli de:)
Nästa sak är hudvård som du gör ca en gång i veckan, och detta är då en peelingkräm och mask. Man måste inte använda detta varje vecka, de gör inte jag för ja e lat:P men lite då och då är bra för huden, de friskar upp och tar bort all smuts:) Mitt tips är att du alltid använder en peeling innan du lägger masken, för då masserar du upp smutsen så den inte sitter så djupt ner i huden, å när du lagt masken så kan den sedan plocka upp all den smuts som suttit där längst inne.

Jaha.. vågar man skriva mer? Ja kanske inte ska ta allt i ett inlägg xD Blir så mkt för er att läsa då.. xD Men om ni har tur kommer de sminktips imorgon xD Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0