Ersättare!

Hej!:) Tänkte kort skriva om lite saker som man kan ersätta med andra saker xD haha ni kommer förstå:)
T.ex. va gör man om man får slut på favoriteyelinern eller foundationen eller rouget och inte kan springa å köpa nytt? jo man är kreativ och hittar en annan lösning;) Ska ge er exempel!

1. Foundationen är slut, de händer väll alla? Ja vet att jag har levt utan foundation sen ja tappade min MUS flaska (glasflaska) i golvet i Skåne i början av sommaren. Ja har iaf klarat att leva utan!
Så de bästa att ersätta med är då concealer, och om du vill täcka hela ansiktet så rekomenderar jag att du blandar din concealer med din ansiktskräm (vilken som helst) och sätter i fejjan! Funkar lika bra, kan ge lite mattare finish men de funkar bra tycker jag. Om du har en fin hy som du trivs i (dvs du dör inte av att inte ha femtio lager foundation på dig..) så behöver du inte ens blanda ut din concealer med krämen, ta bara där de verkligen behövs! Typ under ögonen, hakan, näsan och möjligtvis mellan ögonbrynen (ja vet att ja brukar va röd där iaf..) Sen ser du bra ut!:) Hoppas de hjälpte lite.

2. Ditt favoritrouge som du har varje dag har tagit slut!! Va gör du? Jo de fixar sig:P Förhoppningsvis har du någon ögonskugga i liknande färg, ta den! Eller våga prova en ny färg! Ögonskuggor kan man verkligen använda som rouge, inge problem! Och du kan även använda rouge som ögonskugga:)

3. Okej eyeliner är jobbigt för en dag kan man spilla ut den på tangentbordet (ja.. de har hänt) å så är den slut! Men de finns lösningar. Du kan ta en ögonskugga och blanda med något vått xD Nej men med vatten eller liknande, finns även speciella lösningar som man kan köpa som funkar lite bättre. Då får du helt enkelt en blöt skugga som du kan använda som eyeliner!:) Annars kan man alltid bara ta en vanlig skugga och använda som eyeliner. Finns olika sätt;)

4. Favoritläppglanset eller läppstiftet tar slut och du har inget att ha på dina bleka läppar! Jo såhär gör du. Dom flesta har något slags genomskinligt läppglans hemma (om inte SKAFFA de för de går att göra massor med!). För att få lite färg till de blandar du enkelt en ögonskugga eller rouge med läppglanset. Lättast är om skuggan är i puderform, men de går ju att mosa lite skugga också så allt funkar;) Där har du plötsligt ett läppglans med vilken färg du än vill ha! Och om du tycker att det blir för glansigt så prova att lägg ett extra lager skugga över glanset efter.

Kan inte komma på mer saker nu, men förhoppningsvis har ni förstått hur mkt man kan göra med smink. Själv blandar ja även mina ögonskuggor med genomskinligt nagellack och får precis så ja vill ha de:) Funkar toppenbra.
Puss på er:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0