Fucking AIK...

Ah. förlåt för er som gillar dom... ja har inget emot er:P De e bara de att när ja hade denna sminkning igår så sa alla att de va aikfärger:( men de va inte de... jaja avgör själv... ja kallar den gul å grå:P Ville bara göra nått annorlunda så tror folk att ja gillar aik.. ja bryr mig faktiskt inte!!! Men bara för sakens skull ska ja göra dif oxå nån dag:) och kanske hammarby^^ kanske mer.. får se xD För er som e intresserade av fotboll.. typ "match-smink" Hammarby skulle iof va snygg att göra.. xD Men mer kommer:P Här e "AIK" saken..

1. Okej börja med ett underlag som vanligt typ concealer. Ta sedan en vit eyeliner (eller svart om du vill de, men en vit öppnar ögat mer) å sätt den på vattenlinjen. Ta sedan en gul ögonskugga å sätt den över hela ögonlocker och i inre ögonvrån och även lite under ögat.

2. Ta sedan en guldig ögonskugga (bara om du vill piffa upp det lite) och sätt den över ögonlocket.

3. Ta en grå skugga å sätt i globlinjen och gör ett > i yttre vrån.
Sudda ut kanter så gott det går. Gråa färger kan vara ganska svåra att jobba med, liksom svarta för dom är mörkare och lite tuffare att blanda, så var noga med hur du placerar färgen. Här kan du byta ut denna färg till svart om du vill ha AIK smink:P

4. Ta en vit ögonskugga och sätt den under ögonbrynet och blanda ner i den gråa. Om för mycket av de grå eller de gula har försvunnit medans du sminkat dig så är det bara att fylla på med mer!

5. Ta samma grå färg under ögat, ungefär halvvägs in.
Blanda ihop med den gula som redan var där under.

6. Sista steget är då självklart eyeliner om du vill (ja tog lite geleyeliner) och mascara. Klar:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0