Yeey purple!!

Hej;) Äntligen har ja börjat. Ida får ni lila smink.. me ett par glittriga läppar;) Så enjoy!

1. Börja med att sätta någon slags primer på ögat, concealer eller ett extra lager foundation funkar bra. Ta sedan en vit kajal och måla vattenlinjen och inre ögonvrån med den. Över det sätter du en ljus skimmrande ögonskugga.

2. Ta sedan en ljuslila färg och placera den på 2/3 av ditt ögonlock, det är ok om de finns skarpa linjer, dom blandar vi senare.

3. Ta sedan en mörkare lila (jag tog en som har en annan lila nyans, om du inte känner dig bekväm med att blanda en kall och en varmtonig lila så ta vad du har!) och sätt den på sista tredjedelen av ditt ögonlock. Gör även en liten v form längst ut, så man får lite effekt av en kattliknande form.


4. Ta en ljus rosa färg och blanda noga längst kanterna. Om du tappar för mycket färg kan du alltid förstärka lite mer.

5. Ta en hudfärgad skugga som liknar din hudfärg. Placera den under ögonbrynet och blanda ner mot den rosa skuggan, detta steg gör allt jämnare och hjälper till att blanda ännu mer.

6. Ta sedan den mörkaste lilan och sätt under ögat, sudda försiktigt in. Ta sedan en svart skugga på en liten borste (typ en vinklad) och sätt bara på undre fransraden.


7. Sedan är det bara att ta eyeliner på övre fransraden (här tog jag gel eyeliner) och kasta på lite mascara!




8. Om du vill göra som jag gjorde på läpparna så ska ja berätta det med.
Börja först med att täcka hela läpparna med genomskinligt läppglans.
Ta sedan en läppborste (går att använda ett finger oxå) och ta lite glitter.
Smeta sedan ut glittret i mitten av läpparna. Du kan ta vilket glitter som helst så lek runt me de å ha kul:) Det behöver heller inte va glitter, du kan ta en vanlig matt ögonskugga oxå.

Hoppas ni tyckte om detta.. blir väll lite fler snart hoppas ja
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0